Beliggenhet

Tangen Torv får en beliggenhet som passer de aller fleste. Nært alt du trenger, liker og ønsker – akkurat der du bor. I selve Tangen Torv finner vi en flott restaurant, et bakeri og en hyggelig dagligvare. Et steinkast unna er alt lagt til rette for både strand, trening og hygge, med verdens fineste Kvadratur som nærmeste nabo. En symbiose av tilbud som sammen utgjør et nytt og livlig sentrum innerst på Tangen. 

Selv om ikke vi kan røpe hvem som åpner restaurant, kan vi love et spennende konsept med smakfulle fristelser. Dette har lenge vært etterspurt på Tangen – og nå kommer det inn som nærmeste nabo til Tangen Torv. Det betyr kortreiste smaksopplevelser og enda et sosialt møtested – enten for gode naboer eller venner du vil invitere.

I tillegg byr Tangen Torv på en fantastisk dagligvarebutikk bugnende av alt du trenger og litt til. Denne blir liggende i første etasje mot velkjente Snadderkiosken. Og om ikke det skulle holde, kan vi også love duften av nybakte fristelser fra bakeriet vi planlegger inn her. 

Kort sagt; det er lov å la seg friste!

Interessert i leilighet?

Meld interesse – så kontakter vi deg!
Hvilken prisklasse er du interessert i?
Hvilket trinn er du interessert i?
Takk for din interesse! Du blir kontaktet av megler.
Oj, noe gikk galt! Prøv igjen senere, eller ta kontakt direkte.