– Dette konseptet har ikke byen sett før

Les hele saken om restauranten til Trond Moi og møte en av kjøperne i prosjektet.

Tangen Torv har vist seg å være et attraktivt eiendomsprosjekt. Med kjendiskokk Trond Moi med på laget kan både beboere og gjester glede seg til franske fristelser i byggets første etasje.

– Dette konseptet har ikke byen sett før. Området her har et enormt potensial, og det har vi tenkt å utnytte, sier mesterkokk Trond Moi.

Han snakker om den planlagte restauranten som skal ligge i første etasje av boligsatsingen Tangen Torv, som skal være innflyttingsklart sommeren 2025.

– Vi skal lage en fransk bistro med en spennende tvist, lover Moi.

Les resten av intervjuet her! -> Eller se ledige leiligheter her!

Fra hus til leilighet

Allerede to år før ferdigstillelse er May Britt Wiig godt i gang med å planlegge sin nye leilighet på Tangen Torv.

– Det har vært en prosess for oss dette med å gå fra hus til leilighet, men da vi kom over prosjektet Mur i Sør har her på tangen var vi aldri i tvil, sier hun.

54-åringen som jobber som interiørkonsulent for Grindberg og Slettvoll ser frem til en litt enklere og mindre hektisk hverdag i sin nye leilighet.

– Vi er begge to i full jobb, og lever aktive liv hvor vi sjonglerer jobb, familie og venner, så for oss kommer det til å bli en ny verden å bo i en leilighet uten vedlikehold.

Les resten av intervjuet her! -> Eller se ledige leiligheter her!

Populært for alle

Cato Hersvik-Olsen i Mur i Sør Eiendom sier at eiendomsprosjektet på Tangen Torv har vist seg å være et prosjekt som favner om alle aldersgrupper.

-Det er alltid mange voksne som velger å kjøpe leilighet, men her er det ingen aldersgrupper som peker seg veldig ut. Vi har alt fra 18-år gamle studenter til godt voksne som kommer til å ha adresse her nede, ser han.

Utbyggerne legger mye i at det skal bli et fint og godt sted å bo. Mellom bygningene blir det beplantede fellesarealer som både skjermer og skaper trivsel i området. Fra private parkeringsplasser i kjelleren, kan man ta heisen rett opp til din etasje.

– Det blir brukt mye penger på utendørsområdet. Midt på torvet kommer det et eget flott glasshus som kan benyttet av alle beboerne til ulike sammenkomster. Dette blir rett og slett en veldig hyggelig plass for de som skal bo her, sier Hersvik-Olsen.

Se ledige leiligheter her!

Få ny informasjons først!

meld deg på vårt nyhetsbrev!

Takk for din interesse! Du vil høre fra oss med mer informasjon om prosjektet.
Oj, noe gikk galt! Prøv igjen senere, eller ta kontakt direkte.