De første 3D-bildene er klare!

Vi er stole og glade av å endelig kunne vise deg planene våre på Tangen! Dette blir flotte bygg med stort fokus på utomhus, trivsel og funksjonalitet.

Vi er opptatt av at alle skal trives her - både boende og besøkende på Tangen. Dette blir et nytt sentrum fylt med opplevelser, mat og godt naboskap.

Første 3D viser inngangen til Torvet sett fra Aquarama/bystranda. Med restaurant og bakeri med solrik uteservering blir dette en naturlig møteplass på Tangen.

Leilighetene som vender ut mot gaten har innglassede balkonger med praktiske skyveløsninger. Her kan du nyte solen akkurat så mye du vil!

Andre 3D viser plasseringen til Tangen Torv – mellom Tangen vgs. og Aquarama. På gateplan mot Snadderkiosken kommer det en flott og tilgjengelig dagligvarebutikk! Det høye bygget i bakant er trinn 2.

Siste 3D viser Torvet sett fra Amfiet! Dette blir hjertet av Tangen Torv – en frodig og livlig møteplass! Innerst på Torvet finner vi Glasshuset – dette blir en fantastisk gode for boende i Tangen Torv. Dette skal vi fortelle deg mye mer om senere!


Vi håper du er like begeistret for dette som det vi er – se fullt galleri her!

Få ny informasjons først!

meld deg på vårt nyhetsbrev!

Takk for din interesse! Du vil høre fra oss med mer informasjon om prosjektet.
Oj, noe gikk galt! Prøv igjen senere, eller ta kontakt direkte.